Datça'da Deprem Son Dakika / Son dakika haberi: Datça'da korkutan deprem! Muğla ve ... : Son depremler muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde oldu.

Datça'da Deprem Son Dakika / Son dakika haberi: Datça'da korkutan deprem! Muğla ve ... : Son depremler muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde oldu.. Kizlan 1 eylül 2019 09:03 son deprem. Artçı depremler ise hala devam ediyor. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.33'te merkez üssü ege denizi'nin muğla açıkları olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Korkutan deprem bodrum ve marmaris'te de hissedildi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte depremin büyüklüğü ve detayları! Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre depremin saati 09:05 olarak açıklandı.

Ege denizinde deprem, Datça'da hafif hissedildi - Son Dakika
Ege denizinde deprem, Datça'da hafif hissedildi - Son Dakika from foto.sondakika.com
İşte depremin büyüklüğü ve detayları! Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3 olarak bildirirken, kandilli rasathanesi 4.2 olarak açıkladı. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Artçı depremler ise hala devam ediyor. Afet ve acil yönetim daire başkanlığı verilerine göre muğla'nın datça ilçesinde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Afet ve acil yönetim daire başkanlığı verilerine göre muğla'nın datça ilçesinde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün saat 14.30'da, merkez üssü datça'nın 60 kilometre açıkları. İşte kandilli son depremler listesi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Son dakika haberine göre, ege denizi'nde datça açıklarında 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kizlan 1 eylül 2019 09:03 son deprem. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi.

Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu! Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Gelen son dakika bilgisine göre; Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 5 haber bulunmaktadır.

Datça deprem son dakika şiddeti kaç? Kandilli AFAD son ...
Datça deprem son dakika şiddeti kaç? Kandilli AFAD son ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Kizlan 1 eylül 2019 09:03 son deprem. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi girit adası açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremler muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde oldu. Afad'ın açıkladığı son depremler listesine göre depremin saati 08:09 olarak açıklandı. Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Son dakika haberine göre, ege denizi'nde datça açıklarında 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi.

Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Son dakika haberine göre, ege denizi'nde datça açıklarında 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Çinli et tüccarlarının elinden yüzü yırtılmış halde kurtarılan köpek, şimdilerde i̇ngiltere'nin maskotu alevler arasında kalan talihsiz kadın feci şekilde can verdi, yakınları sinir krizi geçirdi alman basını mesut. Kizlan 1 eylül 2019 09:03 son deprem. Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu! Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Afad'dan yapılan açıklamada datça açıklarında meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Korkutan deprem bodrum ve marmaris'te de hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor.

Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 5 haber bulunmaktadır. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 237 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

Son dakika: Datça'da deprem - Yeni Şafak
Son dakika: Datça'da deprem - Yeni Şafak from img.piri.net
Ege denizi girit adası açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte kandilli son depremler listesi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla datça'da gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.4 kandilli rasathanesi tarafından açıklanan bir diğer deprem ise oniki adalar'da gerçekleşti. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün saat 14.30'da, merkez üssü datça'nın 60 kilometre açıkları.

Peki, muğla datça'da deprem mi oldu?

Afad'dan yapılan açıklamada datça açıklarında meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Artçı depremler ise hala devam ediyor. Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 5 haber bulunmaktadır. 11 hakim ve savcıya fetö'den ihraç. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinin tespitine göre, saat 14.30'da, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi açıkları olan 4,9. Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu.

Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu datça deprem. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code